tirsdag den 15. februar 2011

Ufrivillig valentines

Helt og aldeles uventet og for første gang nogensinde var Skibsrederen og jeg ude og spise en 4-retters Valentines middag i går, 14. feb.
Vi hader ikke V-dag, vi elsker den heller ikke. Jeg har nok altid set den som noget, der ikke var for mig. Lidt ligesom 1 uge på Maldiverne heller ikke er for mig (Mest fordi det koster 64.000 for os 3 i en uge) Der er måske bare ting, man ubevidst ikke synes er noget for en selv - sådan har jeg det i hvert fald med Valentine. Nå men nå, tilbage til i går. Den snart 6-årige blev afleveret på vinterferie hos mormor, og kl 1230 ringede Skibsrederen med kort besked: Vi skal til Flensborg, vi kører ved 17 tiden. For den romantiske kunne man tænke at nu har han arrangeret og gjort ved. Sandheden var at der skulle leveres noget gods til et af Skibsrederens skibe, og da vi faktisk godt kan li' at køre på tur, hoppede vi på opgaven med det samme.
At firmaets kreditkort og en opfordring til at spise på Fakkelgården også fulgte med i turen var da absolut ikke med til at gøre den ringere. Fakkelgården har desværre lukket om mandagen.
En hurtig rundspørge til nogle søde damer med god smag gav os et par muligheder og vi valgte Sdr Hostrup Kro
De havde kun én menu, en 4-retters Valentines - fuck det, tænkte vi. Vi lever med det! Jeg kampmobbede Skibsrederen, som bare ikke findes i en mere uromantisk udgave. Men maden var god.
Helt kort var menuen:
1. Friskbagt forskelligt brød med humus, tomatsmør og en krydderurtepasta
2. En lille amuse med det møreste kalvetunge og hjemmelavet pickles
3. Hummer på 3 måder: terrine, alm. hummerkød og bisque
4. Stegt torskerogn
5. Due med sherryglace og div. kartofler
6. Dessert var pæreparfait med pæreis, vanillesouce, ristede nødder og lakrids.

Vi var mætte og glade og nåede i Fleggaard inden de lukkede. Derefter en tur på Flensborg havn og hjemme igen til midnat. Sikke en dejlig aften.

Beklager billedkvaliteten - er ikke modig nok til at blitze med det gode kamera en hel aften på en fyldt restaurant.






1 kommentar:

  1. Jeg synes bare rigtig godt om at der er kommet gang i den herinde hos dig igen! Maden ser VILD lækker ud, og det samme gør Fleggard ;)

    SvarSlet