søndag den 5. juni 2011

Så priviligeret

Jeg er så priviligeret at jeg slet ikke har haft tid til at blogge. De 2 seneste uger har budt på så mange dejligheder, at de faktisk står i kø for at komme ud i punktform

- Besøg af mine svigerforældre i hele 4 dage. Burde det ikke være på en liste over udejligheder, er der sikkert nogen som tænker. Men nej, ikke mine svigerforældre. De kom en torsdag og tog hjem igen om søndagen. Vi nåede til børnefestival og så den 6-årige give den gas på scenen, vi nåede en til Frederikshavn og se på Skibsrederens skib, vi nåede en tur til Skagen og regn og rusk, men det gjorde slet ikke frokosten dårligere. Vi nåede ud og se den 6-årige spille fodboldstævne og han scorede så mange klasse-mål. Vi nåede endnu engang at konstatere at en sofa med 3 siddepladser er for lidt, når vi har besøg. Vi tog en rask beslutning og strøg til Aalborg og købte en brugt sofa, magen til den vi har. Nu kan Skibsrederen og jeg ligge på hver vores sofaneser til 21-tvavisen. Hvor jysk og borgerligt kan det blive og er vi snart fuldt integrerede?

- Besøg af sød veninde og hendes børn. Den ene på den 6-åriges alder og den anden i terrorist-alderen, baby A med appetit på livet. Vi var i Den gamle by, der bliver jeg aldrig træt af at være. Vi mødte Shane og fik taget billeder med ham og drengene. Det var en kæmpeoplevelse, altså for mødrene - der var starstruck i flere timer bagefter. Dagen toppede vi med fodbold til drengene og sushi til pigerne og da Skibsrederen kom hjem fra London ved 23 tiden medbragte han gin og bailey fra flyet. Så drak vi vi os stive en skål og gik i seng.

- Besøg og gæstefodboldtræning i Vanløse. Imponerende hvordan de to drenge trænede med hos hinandens hold som om de aldrig havde lavet andet. Ingen generthed. De følte sig hjemme, en fodboldbane er en fodboldbane - uanset hvor og med hvem. Det er fedt!

- Fødselsdag hos farfar, som skulle have været helt stille og roligt og som endte med at vi var 12 omkring bordet, maden var som altid fantastisk, det samme var vinen, gaverne og børnene var så glade. En skøn aften.Da roen faldt på huset fandt farmor resterne af en 2-liters barolo frem og SÅ blev det hyggeligt.

- Fødselsdag hos fætter V, 8 år - den store dreng. Magter ikke at jeg husker tiden inden han blev født som var det i går. Heldigvis man ikke hverken føler sig eller ser, ældre ud.

Og slutteligt en weekend,, som er langt fra slut. I går var haven fyldt med børn, 6 stk ret præcist. Vandbassin, vandgeværer, fodbold, latter, råb og hujen, grill og kold hvidvin med naboen. Det er fed, fed lykke.

Udover alt det, så også et par jobsamtaler i vente. Jeg er godt og grundig tilfreds med det alt sammen.

1 kommentar: