torsdag den 1. september 2011

Billund - Vejle tur/retur

Da jeg flyttede til Billund første gang var jeg 14 år. Indtil da havde jeg boet længere ude vestpå, hvor der virkelig er fladt som en pandekage. Det er der også i Billund, men man skal ikke ret langt mod øst og Vejle før det pludselig er bakkedal. Det er en rigtig fin køretur og der er nogle fine ådale og snoede veje. Men det er der da godt nok en motorvej der er ved at gøre kål på. I det fineste område omkring Gødding Mølle er der nu fældet en masse træer og en kæmpestor bro brager igennem området. Jeg synes det er så trist. Heldigvis er Danmark et stort land, så vi har i rå mængder af uopdyrket natur - Nå nej, vi er et ret lille land med ikke særlig meget uberørt natur.
Hvornår holder jyderne op med at be' om en motorvej, hver gang det københavnske kulturliv får tildelt penge?

PS: Hvis man er sådan en der bruger Muskelvarmer-creme fra Sports Care til at smøre på ømme led og muskler ind imellem, så skal man ikke klø sig omkring næsen umiddelbart efter man har smurt sin albue ind. Sådan noget kamfer og menthol er noget krads noget, som vi siger.

4 kommentarer:

  1. Hey, den vej har jeg lige kørt på i dag :)
    Har været til konference arrangeret af LEGO Foundation og det foregik i Billund Centret!

    Er helt enig med dig i, at det er tudetosset at skæmme det smukke naturområde med en stor grim vej - som om vi ikke havde store grimme veje nok i landet i forvejen :-/

    KH Helle

    SvarSlet
  2. Skal vi så ikke ha' en Kattegatforbindelse i stedet? Vand har vi jo mere af end land!

    SvarSlet
  3. God idé, Mai - egentlig kunne vi jo bare have bro hele vejen rundt om Danmark, eller nok nærmere en rundt om Jylland så kunne man køre langs kysten fra Århus til Ålborg og behøvede ikke cruise inde i landet :)

    SvarSlet
  4. Men så går vi glip af den pæne natur. Selv om havet også er pænt

    SvarSlet