mandag den 18. juli 2011

Kan jeg mon glæde en eller anden med en tapetrest?

Jeg vil skyde på at der er ca 175 cm tilbage i rullen. Jeg er 162 cm høj, og når jeg står med rullen i hånden og armen over hovedet når den lige gulvet.

Jeg har brugt det til børnemøbler og så har barnet selv farvelagt tapetet inden det er blevet lakeret. Underligt nok har jeg ikke noget billede af det. Men her i hvert fald et billede af tapetet.


Først til mølle.

8 kommentarer:

  1. Ejh det vil min datter da elske! Og jeg vinder aldrig i andet end Kristines Take away, så den her er nok mere træfsikker. :-) Skal jeg sende min adresse på en mail? Eller kommer du i nærheden af Egå en gang i mellem?

    SvarSlet
  2. Wee tillykke Mai ;-) Du kan jo bare selv også lave en take away. Det er rigtig sjovt. Men det kan selvfølgelig godt ske at det bare var sådan en man kun kunne lave en gang. Og jeg sad altså og tænkte lidt Hvad i alverden er en tape-trest. Men så gik det op for mig hvordan ordet skulle læses :-)

    SvarSlet
  3. @Mai: Gi'r du så kaffe? ;) Så kommer jeg gerne

    @Kristine: Jeg overvejede at ord-dele det. Tapet-rest, men jeg troede mine læsere var så kvikke ;o) Det kunne også sagtens ske for mig. Har foreks. stået på et toilet i Legoland og undret mig over hvad fanden en Libe-roble er?? Sådan en kunne man nemlig hente i informationen, hvis man havde brug for det.
    Ved du hvad det er?

    SvarSlet
  4. Ja jeg giver kaffe! Men jeg er på ferie de næste par uger.
    :-) Mai, Svaneke, Bornholm

    SvarSlet
  5. Apropos at dele ord - hvad er så en tagetage og hvad i alverden er lampetarme?

    SvarSlet
  6. @Mai: vi ser på det når du kommer hjem, ellers sender jeg gerne :o)

    @MDO: Her hos os hedder det aldrig end tage-tage. Det andet siger vi ikke så tit, men lampe-tarme er sjovt ;o)

    SvarSlet
  7. Jep, den første uge i august er vi hjemme.

    Min mor hedder Inger og min far hed Tage, så det var selvfølgelig Inge-ringer og Tag-etage :-)

    SvarSlet
  8. Pssst Carina, kan du ikke lige sende en mail til mabak@live.dk hvis du mener det med at indtale podcast. Jeg har måske fået en spændende mulighed :-)

    SvarSlet