fredag den 9. april 2010

Kære læser

Ja, det er helt med vilje at jeg skriver læser, og ikke læsere. Men tænk om du, kære læser netop sidder inde med det jeg kender en der har brug for hjælp til. Ville det ikke være synkronitet af bedste skuffe?


Stine søger en lejlighed der:
har god plads til én
koster max 6.500/md
ligger inden for Ringgaden eller på Trøjborg
ikke er et tidsbegrænset lejemål
er rar og lys
Stine er:
29 år
hjemløs fra 1. maj
i stabilt fuldtidsjob som tekstforfatter
fri for kæledyr og larmende fritidsinteresser
utroligt rar og pålidelig
ret rolig


Giv lyd hos  Stine her

torsdag den 8. april 2010

Jobsøger med fast job søger nyt job nu!

Ja, som overskriften antyder er jeg jobsøgende. Jeg leder med lys og lygte, højt og lavt, ude og inde, oppe og nede efter et nyt job.
Krav:
Søde, glade, arbejdsivrige kolleger
Min 20. mins transporttid
Fed hyre (kan forhandles)


Lige nu har jeg 5 ansøgninger ude, som jeg ikke har hørt fra endnu - og det forstår jeg ikke.
Den første time efter jeg har mailet en ansøgning afsted, tjekker jeg mails hver 5. min ca (Aj, ok så da - hver 3.) Jeg kan IKKE forstå at de ikke ringer/skriver med det samme og tilbyder mig stillingen. Jeg er perfekt til jobbet, jeg er lige den de leder efter, jeg har alle kvalifikationer og lidt til - Jeg tror de spiller kostbare!


Kender du nogen i Århus-området der mangler en: IT-stærk, administrativ begavet, blæksprutte, smilende, underviser, studiesekretær, koordinator, salgssupporter, it-suppoter, projektleder/assistent eller andet, så sig til.

onsdag den 7. april 2010

Den skal jeg da ha'

På maminkas blog er der sådan en fin give-away, som vil passe perfekt på vores lille terasse lige under Måsens mås. Han vil elske at ligge der og slænge sig med et Anders And blad. Og jeg synes bare den er hel fantastisk pæn!


Se her: Fantastisk give-away

Vores forår!